Om PostersForYou

Vores navn er PostersForYou. Vi er et team som står bag webshoppen PostersForYou.dk
Vi startede PostersForYou, fordi vi gerne ville lade dig, blive inspiraret af smukke motiver og stemningsvækkende plakater og posters, så du har rig mulighed for at udsmykkke og sætte dit helt eget præg på din boligindretning, med to smukke plakater ved siden af hinanden eller en helt billedvæg fyldt med flotte og lækre designs som skaber en rolig stemning i din bolig.
 

Vi går op i kvalitet og gode priser til vores kunder og vi vil altid skyde højt og yde den aller bedste kundeservice vi kan komme i nærheden af. Vi printer plakater og posters på 240g mat premium papir som giver et mat finish og en super lækker kvalitet, som helt klart er værd at få hængt op på væggen der hjemme. Om det så er på et børneværelset eller i stuen, så har vi med sikkerhed en plakat der passer lige din boligindretning og stilart.

Alle vores posters laves i fem forskellige størrelser: 21x29,7cm, 30x40cm, 40x50cm, 50x70cm og ikke mindst 70x100cm. Du har derfor masser af mulighed for at finde en billig plakat eller poster, uanset om de er tiltænkt et stort eller lille rum. 

Har du spørgsmål til os eller måske et specifikt ønske til motivet på en plakat/poster, så er du altid velkommen til at kontakte os ved at sende en mail til info@postersforyou.dk, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt. 


Vores mål er at tilbyde smukke og fede designs til enhver boligindretning og stilart. Vi har et bredt udvalg af plakater og posters til billige priser og mere end 8 kateogrier som natur plakater, dyreplakater, byer & kort plakater, botaniske plakater, plakater med tekst, mad og drinks plakater, plakater til børne værelset og ikke mindst plakater med sorte og hvide motiver.
Bag det hele ligger en stor passion for både kunst og farver.

 

- På vores hjemmeside finder du noget til enhver rum og værelse samt boligindretning eller stilart og ikke mindst enhver smag.

 

Vi håber at i vil tage godt imod PostersForYou, og vil nyde vores plakater og posters i fulde drag! Det vil altid sætte et smil på vores læber. 

 

© PostersForYou 2020

 

 

SØGER DU INSPIRATION? 

Følg os på de sociale medier for mere inspiration til din bolig.

 

InstagramPostersForYou

FacebookPostersForYou

 

 

 

 
 

Sortoghvidbilledvæg

VIRKSOMHEDINFORMATION

PostersForYou

Vænget 56, 6818 Årre

20659042

CVR-nummer: 41554754

info@postersforyou.dk

Kundeservice alle dage hele døgnet - 24/7

Svare normalt indenfor 1-2 timer.

Trustpilot